marți, 12 august 2008

BOYCOTT CHINA!

[Later Update] http://www.olympicrights.org/olympicrights/ “Olympic Rights for Human Games”


Revin din nou la Olimpiada din China, cu niste imagini (socante!!) si o petitie.


Intreaga lume este oripilata de atrocitatile Chinei asupra animalelor.

Peste 3 milioane de caini, pisici sau alte animale sunt torturate ANUAL in China.
Batute, schingiuite, omorate sau JUPUITE DE VII
pentru carne, blana sau piele!

Vreti sa aflati CUM?
http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

De peste tot vin chemari la BOICOTAREA Jocurilor Olimpice din Beijing,
la BOICOTAREA CHINEI!

BOYCOTT products with sign-made in china;
BOYCOTT products of firms which collaborate to China;
BOYCOTT Chinese restaurants all over the world;
BOYCOTT everything what is from China, except victims who ask help
DO NOT visit Beijing's upcoming 2008 Summer Olympics.

" Never doubt that a small group thoughtful committed people can change the world. Indeed it is the only thing that ever has "- Margaret Meade

Just do it !

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/395884823


MADE IN CHINA

TAGS: China , fur, abuse, ferme de blana, cruzimi in china,
6 comments:

Darie spunea...

OK, de acord cu protectia animalelor, dar ce legatura are Olimpiada cu faptul ca mananca chinezii caini si pisici si ca se intampla acele lucruri nedorite? Sa boicotam campionatul de fotbal romanesc ca la abatorul din Sannicoara niste dezaxati inainte de a omori vitele le rup coloana cu niste ciocane pt a le fi mai usor? Cu tot respectul pentru iubitorii de animale si pentru animalele de companie, cred ca reactia voastra este exagerata. Asa cum nu renunta romanii la taiatul porcului in curte, asa nu renunta nici chinezii peste noapte la o traditie de mii de ani. E dezgustator, dar sa nu murdarim spiritul olimpic cu probleme ce nu se pot rezolva. De ce nu facem un protest pentru eliminarea Rusiei de la Olimpiada ca au invadat Georgia?

Dan S. spunea...

Punctual, si nu mai revin.

1. Nu e vorba de niste dezaxati, e vorba de o tara intrega si o mentalitate jenanta.

2. Daca tu aceste cruzimi le consideri TRADITII, apoi, chiar nu are sens sa-mi bat capul.

3. Lumea a evoluat, nu mai suntem animale, valorile de 2000 de ani nu includ jupuirea de vie a unei fiinte doar pentru ca atunci carnea e mai buna.

4. China incalca grav drepturile omului!!! Daca nu stii, cerceteaza. Cred ca tu ai inteles o singura chestie din acest post: "Niste exagerati iubitori de animale vor sa boicoteze o olimpiada pentru ca pe ei ii deranjeaza ca cetatenii tarii gazde mananca caini." Mai citeste despre ce se intampla in China, inainte de a-mi zice mie ca sunt exagerat.
Poate (sigur) ca tu intorci privirea pe strada cand vezi de exemplu un caine batut (jupuit de viu, tras cu lantul de un taxi), poate ca eu si alti exagerati nu.

5. NU cer celor ca tine sa ne inteleaga, poate e prea mult. E ca la posturile TV, nu-ti place, schimbi.

6. Citeste si despre tratatul din 1992 ( piatră de temelie a securităţii europene) incheiat printre altele intre Georgia si Rusia. Nu dezvolt.

Dani spunea...

Si la noi in Romania o tara intreaga taie porcul in fata blocului. E traditie sau "mentalitate jenanta" a intregii tari (incluzandu-ne si pe noi aici pentru ca suntem, inca, cetateni ai acestei tari)?
Eu sunt de acord ca boicotarea Olimpiadei nu este o solutie pentru aceasta problema care exista in China.

Dani spunea...

Cum a zis si darie la noi in Romania se taie porcii in fata blocului. E vorba de traditie sau de o mentalitate jenanta a intregii tari (incluzandu-ne si pe noi aici pentru ca inca suntem cetateni ai acestei tari)? Nu cred ca o traditie cum e olimpiada, un spirit, trebuie boicotata pentru aceasta problema a Chinei.

Mya spunea...

Da ... Respect, mare dreptate ai

Anonim spunea...

chinezii mananca copii,caini si pisici......SI AU DEVENIT IN 2011 CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME. UITATI-VA PE YOUTUBE SA VEDETI CUM II OMOARA. CHINURI NEIMAGINABILE. DIN PACATE SUNTEM SINGURI PE PAMANT .......NU MAI CRED IN NIMIC. DIN PACATE......NU AM IN CE